Andaluzija

više destinacija, Španija

već od 789€

Opis destinacije

Malaga je posle Sevilje drugi po veličini grad autonomne zajednice Andaluzije i glavni grad pokrajine Malaga. Malaga je sa 565.000 stanovnika peti grad u Španiji po broju stanovnika. Nalazi se na krajnjem zapadu Mediterana, na nešto više od 100km od Gibraltara. Demografski, Malaga je najgušće naseljen grad Kosta del Sola. Okružena je planinskim vencima, a dve reke, Gvadalmendina i Gvadalorse, prolaze kroz grad i ulivaju se u Mediteransko more. Torremolinos mesto na samoj obali, od Malage je udaljen oko 12km, a od aerodroma 6km. Plaža, koja se proteže na gotovo 8km, ima uređeno šetalište, biciklističke staze i i sadrži mnoge chiringuitos (barovi/restorani na plaži).

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN PUTOVANJAHOTELCENA PO OSOBISPECIJALNA PONUDA
USKRS: 02.05-07.05.2024.Aparthotel Bajondillo 4*819€789€
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke.

SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA NA MAKSIMUM 6 OSOBA PO POLASKU

POPUSTI I DOPLATE:
- deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20€ (na upit),
- doplata za 1/1 sobu 200€ (na upit).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- avio prevoz na relaciji Beograd – Malaga – Beograd (prevoznik Air Serbia),
- aerodromske takse - 48€ (na dan objavljivanja programa - podložne promeni),
- transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
- smeštaj u hotelu sa 4* u Torremolinosu, na bazi 5 noćenja sa doručkom (kontinentalni/švedski sto),
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
- panoramsko razgledanje Malage,
- agencijske usluge,
- usluge lokalnih vodiča.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- međunarodno zdravstveno osiguranje: za osobe do 18g 655rsd, od 19 do 70g 950rsd i od 71 do 86g 2270rsd.
- fakultativne programe,
- individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Sevilja – 80€,
- Kordoba – 90€ (sa ulaznicom za La Mazquitu),
- Marbelja, Ronda – 65€,
- Granada – 70€.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje.
APARTHOTEL BAJONDILLO 4*
Lokacija: Apartmani Bajondillo se nalaze na plaži u Toremolinosu, na oko 3 km od vodenog parka Aqualand. Grad Malaga udaljen je oko 12 km, aerodrom 6 km.
Sadržaj: U sklopu kompleksa nalazi se veliki vrt sa mediteranskim biljem, bazen na otvorenom, bar pored bazena, stolovi za stoni tenis, igraonica, biblioteka . Wi-Fi je besplatan u celom objektu.
Smeštaj: Svi apartmani/studiji imaju sopstvenu terasu, a sa pojedinih terasa pruža se pogled na more. Svi apartmani/studiji sadrže malu kuhinju sa pločom za kuvanje i frižiderom, TV, kupatilo.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto)
Više informacija o hotelu na https://www.bajondillo.com/
 1.Dan BEOGRAD – MALAGA – TORREMOLINOS
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja i individualna prijava za let. Poletanje aviona za Malagu u 13:25h (JU 578). Sletanje u Malagu u 17:00h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Plasa de la Mersed, Plasa de Toros, La Malageta, katedrala, stara gradska četvrt, Plasa de la Konstitusion... Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

2.Dan TORREMOLINOS – SEVILJA – TORREMOLINOS
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Sevilju, glavni grada Andaluzije koji se nalazi u plodnoj dolini reke Gvadalkivir, i po mnogima jednog od najlepših gradova Evrope. Po dolasku panoramski obilazak: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar - stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom. Mnogi elementi džamije su iskorišćeni za izgradnju, a najpoznatiji je Hiralda – nekadašnji minaret koji je pretvoren u zvonik i predstavlja simbol grada. Katedrala je 1987. godine uvrštena u listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a, a u katedrali je sahranjen i Kristofer Kolumbo. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

3.Dan TORREMOLINOS – KORDOBA – TORREMOLINOS
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Kordobu. Po dolasku panoramski obilazak: Rimski most, jevrejska četvrt... Obilazak La Mazquite (džamija katedrala -ulaznica uključena u cenu ). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

4.Dan TORREMOLINOS – MARBELJA – RONDA – TORREMOLINOS
Doručak. Fakultativni obilazak Marbelje, poznatog letovališta na mediteranskoj obali. Marbelja, zbog svog idealnog geografskog položaja, blage klime i reputacije koju ima jedan je od najposećenijih gradova na čuvenoj Costa del Sol. Nastavak putovanja do Ronde, jednog od najposećenih gradova Andaluzije, udaljenog od Malage oko 100 km. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, čija je gradnja započela kraljem 18. veka i trajala 42 godine, a koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Nezaobilazna je i korida, jedna od nastarijih u Španiji, zatim najbolje očuvano arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria… Nakon obilaska, povratak u hotel. Noćenje.

5.Dan TORREMOLINOS – GRANADA – TORREMOLINOS
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Granadu. Obilazak istorijskog centra grada do Katedrale i upoznavanje sa istorijom i arhitekturom Granade. Odlazak do podnožja Alhambre, najznačajnijeg mavarskog kulturno-istorijskog spomenika Andaluzije. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

6.Dan TORREMOLINOS – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 13:00h (JU 577). Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 16:10h. Kraj programa.
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;

- Platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro);

PLN

Organizator putovanja je turistička agencija Plana Tours, broj licence OTP 489/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama