Amsterdam

Amsterdam, Holandija

Opis destinacije

Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Jedan od osnovnih razloga zašto milioni turista posete Amsterdam u toku godine su zlatna imena holadnskih slikara zastupljenih u bogatim kolekcijama amsterdamskih muzeja. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite! Holandija je zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije koja se mora videti i doživeti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Leonardo Hotel Amsterdam City
  • NH Amsterdam Centre
  • Amsterdam Marriot Hotel
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanjaLEONARDO HOTEL AMSTERDAM CITY
Hotel je smešten  na 350 metara od Lajdsepleina a nalazi se na 5 minuta hoda od Parka Vondel. Nudi besplatan bežični internet, sobe sa kablovskom televizijom, priborom za pripremu čaja ili kafe i sopstvenim kupatilom. Doručak u hotelu je na bazi švedskog stola. Hotel je udaljen 5 minuta hoda od čuvene trgovačke zone P. K. Hofdstrat. Muzejski trg, na kome se nalaze Van Gogov muzej i Rajks muzej, udaljen je 750 metara od hotela. 

www.leonardo-hotels.com/amsterdam/leonardo-hotel-amsterdam-city-center

NH AMSTERDAM CENTRE
Hotel je udaljen na 250 metara od čuvenog Trga Lejdse i 150 metara od pozorišta Stadshauburh. Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu. Klimatizovane sobe imaju brodski pod, pribor za pripremu čaja/kafe, mini-bar i TV sa satelitskim kanalima. Doručak u hotelu je na bazi švedskog stola. Hotel se nalazi u muzejskoj i modnoj četvrti. U blizini objekta se nalaze restorani, barovi i pozorišta. Tramvajska stanica sa koje saobraća linija do Glavne železničke stanice u Amsterdamu nalazi se prekoputa hotela. 

www.nh-hotels.com/hotel/nh-amsterdam-centre

AMSTERDAM MARRIOT HOTEL
Hotel se nalazi  prekoputa Trga Lejdse (Leidseplein). Moderne i elegantno uređene hotelske sobe imaju prostor za sedenje i radne stolove. Svaka soba sadrži flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Doručak u hotelu je na bazi švedskog stola. Gostima su na raspolaganju sauna i teretana otvorena 24 sata dnevno. U hotelskom se sluze lokalna zanatska piva, burbon viski i kokteli.  Hotel je udaljen oko 5 minuta hoda od čuvenih odredišta poput Van Gogovog muzeja i Nacionalnog muzeja (Rijksmuseum) i Vondel parka.

www.marriott.com/en-us/hotels/amsnt-amsterdam-marriott-hotel/overview/
1. dan BEOGRAD – AMSTERDAM
Individualni check in na šalteru Air Serbie dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno vreme poletanja u 06:35 časova (četvrtkom i nedeljom). Direktan let redovnom linijom Air Serbia za Amsterdam (JU360). Sletanje u Amsterdam u 09:10 časova .Transfer do hotela (organizovan od strane agencije ili u sopstvenoj organizaciji). Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. - 3,4. dan AMSTERDAM
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

4, 5. dan AMSTERDAM – BEOGRAD
Napuštanje hotela do 10h. Transfer do aerodroma (organizovan od strane agencije ili u sopstvenoj organizaciji). Direktan let redovne linije Air Serbia za Beograd (JU361/365). Predviđeno vreme poletanja u 10:00 časova (nedeljom)/ 21:10 časova (sredom) . Sletanje u Beograd u 12:15 časova (nedelja)/ 23:25 09:10 časova (sreda). Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama