Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Naselje Nikiti (Νικήτη) jedno je od najpopularnijih i najdinamičnijih mesta na Halkidikiju, a ujedno je i jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. To je prelepo turističko mesto u čijoj se okolini mogu naći ostaci mnogih praistorijskih naselja. Mesto je još uvek nedovoljno istraženo i posećeno od strane Srba, pa ćete ovde češće čuti grčki, nemački i italijanski jezik, s obzirom da još uvek najviše turista dolazi iz tih zemalja. Nikiti se nalazi na severu zapadne obale Sitonije, 38 kilometara istočno od Nea Mudanie, 98 km jugoistočno od Soluna, između letovališta Metamorfozi i Neos Marmaras (23 km). Od glavnog grada Halkidikija, Poligirosa, udaljeno je 36 kilometara jugoistočno. Glavna plaža Nikiti duga je preko 2,5 kilometara i prijatno je mesto sa kristalno čistom i toplom vodom. Jedan kraj glavne nalazi se sa južne strane, odmah pored crkve Agios Theodoros, dok je na drugom kraju mala marina koja je odlično mesto za dnevne i noćne šetnje. Idealna je za porodice sa decom jer je voda plitka na većem delu ove plaže. Lako je dostupna peške ili kolima. Parkinga ima dovoljno, a problem može predstavljati samo parkiranje u avgustu. Pruža dosta sadržaja posetiocima, dobro je održavana, pa skoro svake godine dobija Plavu zastavicu za čistoću. Duž plaže su mnogi restorani i kafići sa ležaljkama i suncobranima, neki od njih imaju bežični pristup internetu, a dostupni su i razni sportovi na vodi. Iza plaže se pružaju borovi koji daju prirodan hlad, kao i prelepo šetalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort je novi objekat na poluostrvu Sitonija, nalazi se u lelotvalištu Nikiti, čuvene regije Halkidiki. Hotel je otvoren 2022-e godine, vrlo je luksuzan te kao takav može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju. Nalazi se na peščanoj plaži Agios Joanis. Od mesta Nikiti je udaljen  5 km.

Sobe: U svom sastavu broji ukupno 179 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se Delux Lateral Sea View sobe – luksuzne jedinice sa delimičnim pogledom na more, Deluxe Sea View – jedinice sa direktnim pogledom na more, Suite Panorama Seafront – apartman odnosno jedinica veća od standardne, sastoji se iz jedne veće prostorije, poseduje direktan pogled na more i pogodna je za smeštaj porodica. Sve sobe su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, peškire za plažu, TV, nezavisni klima uređaj, telefon, radni sto, sef, mini bar, set za čaj i kafu, fen za kosu, bade mantil i papuče, set za peglanje. Od dodatnih servisa u sobama na raspolaganju je izbor jastuka odnosno tkz. pillow menu, koristan za goste koji imaju problem sa alergijskim reakcijama.

Hotelski sadržaj: Usluge ishrane i pića u sklopu hotela Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort pružaju se u 3 restorana specijalizovana za obroke mediteranske i internacionalne kuhinje, kao i 2 hotelska bara. Osim restorana i barova, hotel poseduje dečiji klub, parking za goste hotela kao i tkz. Valet servis, servis za pranje i peglanje veša, biznis centar sa pratećom opremom, besplatno korišćenje wi fi konekcije, mogućnost najma motora i bicikla uz doplatu, prodavnicu, salon lepote i frizerski salon.

Sport i zabava: U sklopu hotela se nalaze spoljašnji bazeni, neki od njih su namenjeni gostima koji su smešteni u bungalovima i kojima imaju direktan prilaz bazenu sa terase smeštajne jedinice. Osim spoljašnjih, u ponudi luksuznog hotela Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort nalazi se unutrašnji bazen u sklopu wellness i spa centra. U sklopu wellness zone gosti mogu da koriste saune, đakuzi kade ili jednostavno se prepuste nekom terapeutskom tretmanu profesionalnog osoblja zaduženog za spa usluge. Od sportskih aktivnosti na raspolaganju su 3 teniska terena, teren za odbojku na plaži, 2 multi terena koji mogu biti za mini fudbal ili odbojku, pojedinici sportovi na vodi – motorizovani uz doplatu.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama