Alea Hotel & Suites

Skala Prinos, Tasos

Opis destinacije

Tasos je ostrvo s prelepim plažama, mirnim i čistim morem s hiljadu i jednom nijansom plavog, izobiljem sunca i šumama na kopnu, mirom i tišinom koja odzvanja beskrajem. Tasos je i ostrvo gostoljublja na kome putnika namernika daruju predivnim jelima, sjajnim salatama, maslinama i kozjim sirevima, plemenitim vinima i rakijama... Osmeh i muzika, uz božanstveni izlazak sunca na ostrvu čine da uspomene odavde nikada ne blede. Tasos je takođe i tirkizno ostrvo u severnom delu Egejskog mora. Poznato još i kao „šuma koja pliva“. Toliko lepo da je na njemu zastao - i večno ostao - zaljubljeni Tasos, mladić kraljevskog porekla, koji se umorio trčeći za feničanskom princezom koju je oteo Zevs. Ali, to je priča iz mitologije...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 850 m od centra Skale Prinos, 17 km od Limenasa. Sastoji se iz 12 jednospratnih i dvospratnih zgrada i zauzima površinu od 30.000 m2.

Plaža:
Duga, peščana hotelska plaža nalazi se na 50 m od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran sa terasom, rastoran na plaži, bar sa terasom, bar kraj bazena, bar na plaži, taverna, tri spoljašnja bazena (od kojih jedan sa jaccuzijem), ležaljke i suncobrani kraj bazena, unutrašnji bazen sa odvojenim jacuzzujem, fitness centar, teretana, Spa & Wellness centar-uz doplatu (manikir, pedikir, sauna, tursko kupatilo, masaže i tretmani, salon lepote), stoni tenis, odbojka na plaži, fudbal na plaži, igraonica sa video igricama, aerobik, akvabik, animacioni programi, menjačnica, lift, lekarska ordinacija, usluga pranja i peglanja veša, parking, mini market, dadilja, konferencijska sala (do 100 osoba), sala za sastanke, TV sala, internet kutak i Wi-Fi internet (35 sati nedeljno po sobi besplatno), ostava za prtljag, dečiji bazen, dečiji mini klub (4-12 godina), dečije igralište, dečiji meni, časovi ronjenja.

Sobe:
Hotelski kompleks raspolaže sa 153 smeštajne jedinice. Sve sobe u hotelu su elegantno opremljene i sadrže kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili terasu, SAT TV, DVD player, sef, mini bar, telefon, balkon ili terasu.

Superior sobe površine oko 22 m², namenjene su za 2-3 osobe, sadrže 2 standardna ili francuski ležaj i jedan pomoćni ležaj. Ova klimatizovana soba nudi balkon ili terasu. Na raspolaganju su flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider i sef.

Junior Suite površine oko 28 m², sa kombinovano dnevno spavaćom sobom, namenjeni za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ili dva odvojena ležaja i u dnevnom delu sofa ležaj.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Napomena: 
Prelep hotelski kompleks, sa vrhunskom uslugom, odličan odnos cene i kvaliteta. Pogodan za mlade parove i porodice sa decom.

Konkakt:  www.aleahotel.com
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 

- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.