Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Udaljen je oko 7km od aerodroma i oko 15km od centra Hurgade.

Opšti podaci
Aqua Vista Resort je otvoren u januaru 2008. a poslednji put renoviran 2017. godine. U ponudi ima 326 smeštajnih jedinica. Okružen je hotelima Beach Albatros Resort, Albatros Aqua Park i Aqua Blu čije sadržaje gosti hotela mogu da koriste.

Za decu tu su mini klub, igralište u hotelu Albatros Aqua Park, 3 dečija bazena (od kojih je jedan u hotelu Albatros Aqua Park), 3 bazena dečija sa 16 tobogana u hotelu Aqua Blu.

Plaža
Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort do koje vodi besplatan shuttle bus. Plaža je peščana i veći deo je kupališna zona, na manjem delu plaže se nalazi koralni greben koji privlači zaljubljenike u podvodni svet.  Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu se ne plaćaju. Peškiri se dobijaju u hotelu uz karticu.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 326 smeštajnih jedinica i sve imaju pogled na baštu ili bazen, klima uređaj, SAT TV, mini bar, fen za kosu, sef, Wi-Fi internet, ketler (na zahtev).
Standardne sobe su veličine oko 41m2.
Porodične sobe se sastoje od dve sobe i kupatila, površine su oko 82m2.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Soprano (italijanski restoran), Saffran (orijentalni restoran), La’ Asiatique (azijski restoran) i a la carte restoran Lagoon. Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool Bar White, Cubana Bar, Lobby Bar Olympus, Red Sky Bar i Milenium Sport Bar, dikoteka Underground (u hotelu Aqua Blu), Red Sky Bar (u hotelu Beach Albatros). U konceptu su palačinke, sladoled, kao i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna akoholna i bezalkoholna pića, a la carte restoran Lagoon, nargila, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar u okviru hotela Aqua Blu, servis za pranje veša, bankomat, frizer u hotelu Albatros Aqua Park.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima teretanu, stoni tenis, gimnastiku, gimnastiku u vodi, aerobik, pikado, razne dnevne i večernje animacije, 3 bazena za odrasle od kojih se jedan nalazi na krovu i ima direktan pristup Red Sky baru, jedan bazen za decu. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Aqua Blu – 5 bazena od kojih su 3 za decu. Takođe, gostima su na raspolaganju i sadržaji hotela Albatros Aqua Park – 9 bazena od kojih je 5 za odrasle, 3 sa toboganima i jedan dečiji bazen.

Plaća se: sportovi na vodi (Beach Albatros Resort), osvetljenje teniskih terena i oprema, sportska radnja, bazen za sportske aktivnosti, bilijar (Albatros Aqua Park) i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti mogu koristiti Spa centar u hotelu Albatros Aqua Park .

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama