Akti Ouranopolis Hotel

Uranopolis, Atos

Opis destinacije

URANOPOLIS (Ouranoupolis) je glavno odmaralište na Atosu koje je smešteno na ulazu u Svetu Goru (Agios Oros) i oko 130km od Soluna. Ime se prevodi kao „Nebeski grad“ i mnogi i smatraju da je nebeski. Ouranoupolis je zaista veoma atraktivno odmaralište sa brdima u nizu u pozadini na divnom kraju Grčke. Slabo je pogođen masovnim turizmom, a najznamenitija zgrada je vizantijski toranj Prosforio, koji se nalazi pored luke Uranopolis. Toranj je najveći i najbolje očuvan na celom Halkidikiju. Sagradio ga je manastir Vatopediou u 14-om veku. Postoji nekoliko dobrih plaža u Uranopolisu. Glavna gradska plaža je prijatan dugi potez peska koji se pruža od luke. Uranopolis je prilično veliko mesto i ima banke i urbane autobuse ka Solunu, kao i autobuse za Sitoniju i Kasandru. U mestu takođe postoje apoteke i turističke radnje, kafići i taverne, kao i uobičajeni minimarketi i pekare.Postoje dnevne ture brodićima oko Atosa kao i izleti do Drenia ostrvaca. Najveće je poznato kao „Magareće ostrvo“ i tu ima dobrih peskovitih plaža i letnja taverna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Na odličnoj lokaciji, na ulazu u Svetu zemlju, na 2.5 km od Ouranopolisa, smešten je hotel Akti Ouranopoli.

Plaža: 
Nalazi se preko puta plaže, postoji podzemni prolaz. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, sef, parking, restoran, taverna, bar na plaži, bar na bazenu, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena (besplatno) WIFI internet, mini-market, konferencijska sala, TV sala, igralište za decu, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar.

Sobe:
Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, fen za kosu u kupatilu, terasu sa pogledom na more, bazen ili vrt.
Standard soba pogled bašta površine oko 22 m², nalaze se u prizemlju.  Predviđene su za 2-3 osobe, imaju dva singl i jedan pomoćni krevet.
Standard soba bočni pogled more površine oko 25 m², nalaze se u prizemlju ili na spratu. Predviđene su za 2-3 osobe, imaju francuski ili dva odvojena ležaja i pomoćni ležaj. Bočni pogled na more.
Standard soba pogled more površine oko 25 m², nalaze se na spratu, sa balkonima sa pogledom na more. Predviđene su za 2-3 osobe, imaju francuski ili dva ležaja i sofu.
Superior soba pogled more površine oko 30 m², smeštene na jednoj od najatraktivnijih pozicija u hotelu, sa pogledom na more. Predviđene za 2-3 osobe, imaju dva kreveta i sofu.
porodična soba kreveti na sprat površine oko 25 m², sa balkonom ili verandom sa bočnim pogledom na more. Predviđene za 2-4 osobe,pogodne za dve odrasle osobe i dvoje dece, imaju francuski ili dva ležaja i krevete na sprat.
Junior suite pogled more površine oko 40 m², smešteni na dobrim pozicijama, sa pogledom na more. Predviđeni za 2 osobe i bebu 0-2 god.
Usluga: Usluga u hotelu je polupansion. Obroci su na bazi švedskog stola, samoposluživanje, postoji mogućnost doplate usluge pun pansion (ručak – meni).

Kontakt: 
www.hotel-akti.gr
 
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.