Aegean Melathron

Kalitea, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se na 3 km udaljenosti od Kalithea-e, a od Soluna je udaljen 85 km. Pripada grupi Aegean Star Hotels. Hotel se sastoji od 2 centralne zgrade i kompleksa bungalova sa obe strane puta, povezani su podzemnim prolazom.

Plaža:
Nalazi se na samoj peščanoj plaži. Deo soba se nalaze preko puta plaže, a deo soba ima pristup plaži preko privatnog podzemnog prolaza oko 7 minuta hoda. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu su dostupni uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, dva lobi bara, dva glavna restorana, a la carte restoran, 3 bara pored bazena, bar na plaži, 3 tehnički opremljene konferencijske sale, mini market i juvelirnica, WI FI internet, Spa centar (uz doplatu), teretana (samo za odrasle), ukupno 9 bazena u oba dela hotela, 2 dečija bazena, dečije igralište, dečiji klub (za decu od 4-12 god), aerobic, odbojka na plaži, teniski tereni (uz dplatu).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 255 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT-TV, frižider (u Suite-mini bar), telefon, sef, kupatilo (kada/tuš, u pojedinim sobama/suite đakuzi), fen za kosu, bade mantili i papuče, pribor za pripremu kafe/čaja, opremljeni balkon/terasa.

Ekonomi soba površine oko 25 m², namenjene za smeštaj dve osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja. Sobe se nalaze u centralnoj zgradi i imaju pogled na ulicu.
Standardne sobe površine oko 25 m², nalaze se u glavnoj zgradi u gornjem delu kompleksa i bungalovima i imaju pogled na bazen ili more (bočno ili direktno), namenjene su za dve osobe. Sadrže francuski ili dva standardna  ležaja.
Superior sobe pogled bazen površine oko 38 m², smeštene u bungalovu (u kompleksu iznad puta). Sadrže dnevni boravak i spavaću sobe sadrže francuski ležaj  i kauč. Namenjene za smeštaj 2-4 osobe.
Superior soba pogled more  površine oko 38 m², smešten u glavnoj zgradi na 1. i 2. spratu. Sadrže dnevni boravak i spavaću sobe sadrže francuski ležai i kauč. Namenjene za smeštaj 2-4 osobe.
Svite pogled na more površine oko 60  m², smešten u bungalovu, na 1. spratu. Sadrže spavaću sobu sa vratima i dnevnu sobu, opremljene su sa francuskim ležajem i sofom. Namenjene za smeštaj 2-3 osobe.
Mezonete površine oko 50  m², smeštene u bungalovu, na prvom spratu se nalazi dnevni boravak opremljen sa dva kauča a na drugom spratu je spavaća soba sa francuskim ležajem. Sobe nisu odvojene vratima. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe. Mogu biti sa pogledom na bazen ili more.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion ili pun pansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Dress Code za večeru: samo duge pantalone i zatvorene cipele za muškarce - za vreme večere. Ženama nije dozvoljeno da nose prekratke šorceve, odeću za plažu ili sportsku odeću.

Kontakt:
http://www.aegeanmelathron.gr/

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.