Adams Beach

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

AJA NAPA (Ayia Napa) - mondensko letovalište, 40 km od Larnake, 8 km od parka Water World Aqua (jedan od većih u Evropi), 10 km od Protarasa, u blizini rta Cape Greco. Aja Napa, najposećenije letovalište ostrva sa hotelima duž kilometarske obale, netaknutom prirodom, tirkiznim morem i nepreglednim belim peščanim plažama nagrađenim plavom zastavicom. Ayia Napa je postala „kiparska Ibica“ i prestonica zabave mladih, najatraktivnija destinacija za ljubitelje noćnog provoda, prepoznatljiva po dnevnim žurkama na peščanoj Nissi plaži. Čuvena Konos plaza se nalazi u istoimenoj zalivu izmedju letovališta Aja Napa i Protaras.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 45km od aerodroma Larnaka, 3km od centra Aja Nape, u blizini prodavnica i restorana, preko puta autobuske stanice.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži u zalivu Nissi.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 376 soba, od kojih je 70 smešteno u izdvojenom Deluxe krilu hotelskog kompleksa
Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini bar, pristup bežičnom internetu (doplata), fen za kosu, sef (doplata).
Standardna soba je površine oko 24m2. Superior soba je površine oko 29m2. Junior suite je površine oko 37m2, ima jednu prostoriju i kupatilo (kada i tuš kada). Klizna vrata se nalaze između dva standardna ležaja i dva pomoćna (ležajevi na sprat).
Queen suite je površine oko 55m2; ima dve prostorije (2 standardna ležaja i dva pomoćna-na sprat), od kojih je jedna prostorija prolazna. Sobe tipa Queen suite se nalaze u jednospratnim bungalovima, u okviru hotelskog kompleksa, sa pogledom na vrt. Korišćenje sefa i bežičnog interneta u sobama junior i queen suite-bez doplate.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima 4 restorana, 2 taverne, 4 bara, 3 spoljašnja bazena od kojih je jedan sa vodenim toboganima, dečiji bazen, đakuzi, unutrašnji bazen, wellness i spa centar, fitnes, salon lepote, masažu, parno kupatilo, saunu, frizerski salon, klub za decu, igralište, teniski teren, stoni tenis, bilijar, internet kutak (doplata), salu za sastanke i konferencije (kapaciteta do 1050 učesnika), biznis centar, menjačnicu, suvenirnicu, servis za pranje veša. Mogućnost najma peškira za plažu.
 
Način služenja obroka:
Ishrana je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.
 
Kontakt:
www.adams.com.cy
 
Napomena:
Hotel se nalazi na plaži od finog peska, u mediteranskoj oazi, okružen palmama i raskošnim vrtom. Hotel sa dugogodišnjom tradicijom u pružanju kvalitetne usluge i udobnog smeštaja. Deluxe Wing (krilo) hotelskog kompleksa je namenjen za boravak odraslih gostiju, preko 18 godina starosti.
Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in 14h. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.