Neos Marmaras

 

REGOS

regos1

Hotel apartmanskog tipa, starijeg datuma, nalazi se na izvanrednoj lokaciji, na plaži Paradiso, na oko kilometar i po od centra Neos Marmarasa. Vila Regos ima, recepciju sa malim lobijem, vrt i sopstveni parking. Ležaljke i suncobrani na plaži se ne naplaćuju (uz obavezu jednog pića). Bočni studiji i apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu i opremljeni su besplatnim bežičnim internetom, klima uredjajem (uračunat u cenu), TV-om i telefonom. Trokrevetni studiji sadrže opremljenu kuhinju (mali šporet sa dve ringle i rernom), deo za spavanje sa manjim francuskim i jednim standardnim ležajem, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 19 kvm + terasa.

regos2

Četvorokrevetni studiji sadrže opremljenu kuhinju (mali šporet sa dve ringle i rernom), deo za spavanje sa dva ležaja i manjim francuskim, kupatilo, balkon i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 22 kvm + terasa. Četvorokrevetni + 1 apartman sadrži dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom (mali šporet sa tri ringle i rernom), dva ležaja i dodatni skoro kao pravi, koji se izvlači, spavaću sobu sa manjim francuskim ležajem, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Sve terase u gore opisanom smeštaju su sa bočnim pogledom na more.

regos3
Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa. Takodje, u vili Regos postoje i trokrevetni + 1 studiji i četvorokrevetni + 1 apartmani sa direktnim pogledom na more, a smešteni su u prizemlju i na prvom spratu. Vila Regos je B + kategorije, nema peškire i ima mogućnost sopstvenog parkinga. Veličina plaže ispred vile je veoma promenljiva i može biti širine od tri do deset metara.

Hotel App – MIRAMARE
marmaras1

Nalazi se na 10m od plaže Paradiso i 900m od centra Neos Marmarasa. Kompleks se sastoji od više zgrada-bungalova u prelepo uređenom dvorištu, kojim dominiraju palme, održavani travnjaci i cvetne aleje i u svom sastavu ima izuzetno komforne studie za smeštaj dve ili tri osobe, i apartmane za smeštaj četiri do pet osoba. Najbliži supermarket je udaljen 70m od kompleksa.

marmaras2

Hotelski servis, promena posteljine i peškira na 3 (tri) dana.

SADRŽAJ HOTELA: Dvorište, recepcija, internet veza, ležaljke i suncobrani na plaži, restoran, parking prostor.

– 1/2 studio – dva standardna ležaja
– 1/3 studio – jedan francuski ležaj širine 160cm i jedan standardni ležaj
– 1/4 app – jedan francuski ležaj širine 160cm u sobi za spavanje, a u dnevnoj sobi jedan standardni ležaj i sofa na razvlačenje.

SADRŽAJ STUDIA: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), kupatilo, fen za sušenje kose, predviđeni broj ležaja, orman, noćni ormarić, toaletni sto sa ogledalom, TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje.
marmaras3
SADRŽAJ APP: soba za spavanje, jedan ležaj na izvlačenje u kuhinjskom delu, kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, sto za ručavanje, aspirator, posuđe i pribor), kupatilo (fen za sušenje kose), predviđeni broj ležaja, orman, noćni ormarići, toaletni sto sa ogledalom, TV, klima uređaj, internet veza, terasa sa garniturom za sedenje.